Print

Sedekah RM10 MyRamadan

on .

Sedekah RM10 MyRamadan

Hari-hari saya bersedekah!

Ya, mungkin kata-kata di atas kelihatan tidak logik bagi kebanyakan orang. Tetapi, kita juga mampu.

Bagaimana caranya? Mudah sahaja!

Peruntukkan setiap hari RM10 untuk tabung MyRamadan 2019. Setiap hari anda niatkan sedekah anda kepada penerima manfaat di tempat-tempat berlainan. Apabila ditanya apa kebaikan kamu pada hari ini? Kata pada diri kita, “Hari-hari saya bersedekah.”

Diri kita akan lebih bermotivasi kan? Positive vibes, positive mind, positive life.

Gembira tak, dapat salurkan bantuan kepada mereka di pelbagai tempat? Mereka pun pastinya gembira. Malah, pasti mereka doakan kesejahteraan dan balasan yang baik untuk kita.

Tapi, masa dah time! Tinggal beberapa hari sahaja lagi offer ganjaran pahala bakal tamat. Sempena pecutan akhir Ramadan, MyCARE menyeru rakyat Malaysia untuk turut serta dalam kempen MyRamadan 2019 dengan serendah RM10!

Masukkan RM10 atau RM50 ke tabung MyRamadan setiap hari dan niatkan untuk penerima manfaat di mana. Dan, untuk merealisasikan impian bersedekah setiap hari, jangan lupa teruskan memberi Duit Raya pada Syawal nanti! (Kami akan sampaikan dalam bentuk Hadiah Raya)

Jangan tunggu lagi! Jom bersedekah setiap hari sehingga kempen ini tamat pada 14 Jun.

Ayuh bersedekah segera di:

http://www.mycareproject.org/myramadan/

atau

HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD

Maybank Islamic : 5515-7500-4299
Bank Islam : 1209-20100-34904
CIMB Islamic: 8602 135 592

JomPAY Biller Code: 6197

Maklumkan melalui email ke This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. bersama salinan slip atau WhatsApp/Telegram ke 018-3832458 dan nyatakan kemasukan untuk ‘Duit Raya’.

Add comment


Find us on Facebook
Find us on YouTube
Find us on Scribd
Follow Us on SoundCloud