Print

Sambutan hangat Palestin Di Hati Kami

on .

KUALA PILAH, 10 Sept 2014 - Pihak Aqsa Syarif Kuala Pilah dijemput untuk menyampaikan ceramah bertajuk Palestin di Hati Kami di Sekolah Menengah Sains Tuanku Ja'afar.

Print

Forum Isu Ummah di USIM

on .

NILAI, 9 Sept 2014 - Sebuah Forum Isu Ummah anjuran JK Minggu Cakna Palestin yang melibatkan beberapa fakulti di USIM, Nilai dan menampilkan 2 panelis iaitu Dr Basel & Bro Aiman Khairul Azzam (Aqsa Syarif).

Print

Solidariti bersama Palestin

on .

JELEBU, 20 Ogos 2014 - Bersempena Minggu Aktiviti MRSM Kuala Klawang telah menganjurkan Hari Solidariti Palestin dan program Malam Demimu Gaza bermula dengan Perarakan untuk Palestin di mana setiap tingkatan mereka poster, plycard dan banner berkenaan Palestin.

Print

Talk perkembangan terkini Gaza di IPG Nilai

on .

NILAI, 17 Julai 2014 - Pihak Aqsa Syarif telah dijemput untuk menyampaikan talk bertajuk Terkini dari Gaza kepada lebih 100 pelajar IPG Kampus Pendidikan Teknik Nilai sebentar tadi.

Print

Slot Motivasi Palestin @ 3R

on .

SEREMBAN, 22 Jun 2014 - Aqsa Syarif dijemput menyampaikan slot Motivasi Palestin di Program Remaja Raikan Ramadhan (3R) anjuran IkramTeens Seremban.

Print

Terima kasih warga USIM!

on .

NILAI, 1 Mac 2014 - Pihak Aqsa Syarif mengucapkan jutaan penghargaan kepada warga USIM terutama pihak penganjur i-FEST iaitu Sekretariat Fakulti Sains & Teknologi (SekreFaST) yang telah menganjurkan Konsert Amal Stairway to Heaven.

Find us on Facebook
Find us on YouTube
Find us on Scribd
Follow Us on SoundCloud